Diensten & Tarieven terschellingwerkt.nl

Wat is terschellingwerkt.nl?
terschellingwerkt.nl is een online vacaturebank & wervingsplatform speciaal ingericht voor Terschelling.
Wij bieden een platform waar werkgevers reacties krijgen op vacatures en waar werkzoekenden gemakkelijk alle vacatures van Terschelling kunnen vinden.
Met terschellingwerkt.nl vind je personeel, zzp-ers, stagiaires & vrijwilligers.

Waarom terschellingwerkt.nl?
Er heerst een krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met terschellingwerkt.nl maken wij Terschelling en haar werkgevers zichtbaarder op de lokale & landelijke arbeidsmarkt. Hiermee pakken wij het personeelsprobleem op het eiland aan. Daarnaast bespaart het iedere werkgever tijd, wervingsbudget en kopzorgen.

terschellingwerkt.nl biedt 4 wervingsoplossingen


terschellingwerkt.nl jaarlijkse lidmaatschap

Met ons lidmaatschap werf je 12 maanden onbezorgd naar personeel. Meld iedere vacature gemakkelijk en éénmalig aan op terschellingwerkt.nl. Met ons vacature beheer kunnen wij vacatures op elk moment van het jaar online zetten of tussentijds voor je aanpassen. Iedere vacature verspreiden wij 6 weken over vacaturebanken*, social-media platformen & mediabronnen. Heb je na deze periode de ideale kandidaat nog niet gevonden? Dan starten wij de gehele procedure opnieuw tot dat jij de juiste kandidaat gevonden hebt! Meld al je vacatures aan via vacature plaatsen

Wij adviseren om gebruik te maken van het lidmaatschap wanneer je 2 of meer vacatures hebt op jaar basis. Maar ook als je op zoek bent naar bijv. 1 vakman is het aan te raden om gebruik te maken van het lidmaatschap. Tegenwoordig staat een vacature voor opgeleid personeel gemiddeld 3-6 maanden online voordat deze ingevuld wordt volgens de statistieken van grote recruiters.

 

Lidmaatschap voor werven op Terschelling: €269,-


Lidmaatschap voor werven op Terschelling & het vaste land: €349,-


Word nu terschellingwerkt.nl lid


Eénmalige vacature plaatsing op terschellingwerkt.nl 

Heb je niet meerdere vacatures per jaar maar wil je toch je vacature plaatsen en laten verspreiden door terschellingwerkt.nl? Kies dan voor de éénmalige vacature plaatsing.

Wij adviseren de éénmalige vacature plaatsing als je op jaar basis één vacature hebt om in te vullen. Met name een vacature die door een starter ingevuld kan worden. Op zoek naar een vakman? Overweeg ons jaarlijkse lidmaatschap.

 

Eénmalige vacature plaatsing voor werven op Terschelling: €62,50

Plaats nu je vacature


Eénmalige vacature plaatsing voor werven op Terschelling & het vaste land: €92,50

Plaats nu je vacature


Vragen?


Telefoon: 0562 820 220 Whatsapp: 06 203 530 80 Email: info@terschellingwerkt.nl

Adres: Dorpsstraat 63, 8896JC Hoorn KVK: 63532662 BTW: NL002334614B08 Reknr: NL19KNAB 0258 9550 31

(Onze tarieven zijn belast met 0% BTW, wij maken 2020 gebruik van de KOR)