terschellingwerkt.nl payroll
Onbekommerd ondernemen, bij ons geen zorgen over personeel


Als ondernemer wil je je focussen op de zaken waar je het liefst mee bezig bent: ondernemen. Dan wil je zo min mogelijk tijd besteden aan bijkomende werkzaamheden, zoals salarisadministratie, verzuimbegeleiding en andere personeelszaken.  Daarbij wil je het voor je personeel ook goed geregeld hebben. Je wil dat jouw personeel krijgt waar ze richt op hebben en tevreden aan het werk zijn. Met payroll besteed je de administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap uit. Zo bespaar je tijd,energie en kopzorgen en kun jij gerust verder met ondernemen!

terschellingwerkt.nl payroll in samenwerking met Comfort

Naast de wervingsmogelijkheden van terschellingwerkt.nl bieden wij payroll diensten aan in samenwerking met onze partner: Comfort
Vanwege de ruime kennis van personeelszaken en wet- en regelgeving en sterke samenwerkingen hebben wij gekozen voor Comfort voor de inzet van personeel.
Hiermee spelen wij in op de vraag van ondernemend Terschelling en realiseren wij korte lijntjes voor eilander ondernemers en haar werknemers. Met deze samenwerking tussen terschellingwerkt.nl en Comfort is er een betrouwbare partij op het eiland voor het werven van personeel, advies omtrent personeelszaken, payroll en salarisadministratie.

Payroll vanaf 2020 (WAB)
Voor een groot aantal situaties is payroll nog steeds een behoorlijke meerwaarde. Denk aan tijdelijk werk, seizoensarbeid of andere opdrachten met een vaste einddatum. Ook voor sectoren waar de eigen cao vrij beperkt in omvang is, kan payroll zeer geschikt zijn. Zeker omdat andere flexibele dienstverleners, zoals uitzendbureau’s, duurder zullen worden in 2020.
Meer informatie over payroll vanaf 2020


Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan
Bel direct 0562 820 220 of vul dit formulier in


Deze informatie wordt niet opgeslagen en alleen gebruikt voor het eerste contact.


Voordelen payroll via terschellingwerkt.nl
– Korte lijntjes, contactpersoon op Terschelling
– Aanspreekpunt voor al jouw personeelszaken
– Adviseren ten aanzien van uw personeelsadministratie
– Transparantie over tarieven 

– Opdrachtgever kan via terschellingwerkt.nl of eigen personeel werven en selecteren
Voordelen payroll Comfort
– Payrollmedewerkers mogen exclusief voor opdrachtgever werken
– Opdrachtgever heeft geen arbeidsrechtelijke risico’s
– Opdrachtgever betaalt niet door bij ziekte
– Opdrachtgever betaalt alleen voor de gewerkte uren
– Comfort verzorgt de loonuitbetaling
– Comfort financiert de loonkosten voor

 


Over onze partner: Comfort

Comfort is dé partner voor inzet van personeel en het verzorgen van alle administratieve processen die daar bij horen. Comfort zorgt voor uw personeel. Van het overnemen van het (juridisch) werkgeverschap met alle risico’s die daar bij horen tot aan het adviseren ten aanzien van uw personeelsadministratie of het verzorgen van uw complete salarisadministratie. Door middel van onze samenwerking met terschellingwerkt.nl heeft u een vast aanspreekpunt op het eiland en een specialist op het gebied van inzet van personeel en administratieve processen.

Werkwijze Comfort en terschellingwerkt.nl
Toegankelijk, nuchter, professioneel en gezellig. Dat zijn de woorden die passen bij onze werkwijze en de sfeer op ons kantoor. Door onze ruime kennis van personeelszaken en wet- en regelgeving kunnen wij iedere eilander ondernemer in samenwerking met terschellingwerkt.nl een passende oplossing bieden. Zo regelen wij ook subsidies en onderhouden wij contact met het UWV.

Voor onze inzet vragen wij natuurlijk een vergoeding. Deze spreekt u vooraf met terschellingwerkt.nl af en wij laten u gewoon zien wat de kostprijs is. Transparantie zorgt voor vertrouwen tenslotte en daar hechten wij veel waarde aan.