terschellingwerkt.nl salarisadministratie
Onbekommerd ondernemen, bij ons geen zorgen over personeel


Het verwerken van een salarisadministratie is voor veel bedrijven een tijdrovende bezigheid. Salarisadministratie is nauwkeurig werk, waarin fouten vervelende consequenties voor jou of jouw medewerkers kunnen hebben. Omdat bij de salarisverwerking kennis van arbeidsrecht, cao’s en loonadministratie belangrijk is en hierin regelmatig zaken veranderen, is het logisch dat je jouw salarisadministratie liever aan een salarisadministratie aanbieder uitbesteedt.

terschellingwerkt.nl salarisadministratie in samenwerking met Comfort

Naast de vacature marketing diensten van terschellingwerkt.nl bieden wij de mogelijkheid om de salarisadministratie uit te besteden via onze partner: Comfort
Vanwege de ruime kennis van personeelszaken en wet- en regelgeving en goede samenwerkingen hebben wij gekozen voor Comfort voor de uitbesteding van salarisadministratie.
Hiermee spelen wij in op de vraag van ondernemend Terschelling en realiseren wij korte lijntjes voor eilander ondernemers en haar werknemers. Met deze samenwerking tussen terschellingwerkt.nl en Comfort is er een betrouwbare partij op het eiland voor het werven van personeel, advies omtrent personeelszaken, payroll en salarisadministratie.


Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan
Bel direct 0562 820 220 of vul dit formulier in


Deze informatie wordt niet opgeslagen en alleen gebruikt voor het eerste contact.


Voordelen salarisadministratie via terschellingwerkt.nl
– Korte lijntjes, contactpersoon op Terschelling
– Aanspreekpunt voor al jouw personeelszaken
– Webbased, telefonisch of per mail. Onze helpdesk staat voor je klaar
– Adviseren ten aanzien van uw personeelsadministratie
– Transparantie over tarieven 

Voordelen salarisadministratie Comfort
– Tijd en kosten besparen op je administratie
– Heldere kosten, je betaalt een vast bedrag per loonstrook
– Geen zorgen over correcte afdracht van premies en belastingen
– De zekerheid dat je alles volgens de laatste wet en regelgeving geregeld hebt

 


Over onze partner: Comfort

Comfort is dé partner voor inzet van personeel en het verzorgen van alle administratieve processen die daar bij horen. Comfort zorgt voor uw personeel. Van het overnemen van het (juridisch) werkgeverschap met alle risico’s die daar bij horen tot aan het adviseren ten aanzien van uw personeelsadministratie of het verzorgen van uw complete salarisadministratie. Door middel van onze samenwerking met terschellingwerkt.nl heeft u een vast aanspreekpunt op het eiland en een specialist op het gebied van inzet van personeel en administratieve processen.

Werkwijze Comfort en terschellingwerkt.nl
Toegankelijk, nuchter, professioneel en gezellig. Dat zijn de woorden die passen bij onze werkwijze en de sfeer op ons kantoor. Door onze ruime kennis van personeelszaken en wet- en regelgeving kunnen wij iedere klant in samenwerking met terschellingwerkt.nl een passende oplossing bieden. Zo regelen wij ook subsidies en onderhouden wij contact met het UWV.

Voor onze inzet vragen wij natuurlijk een vergoeding. Deze spreekt u vooraf met terschellingwerkt.nl af en wij laten u gewoon zien wat de kostprijs is. Transparantie zorgt voor vertrouwen tenslotte en daar hechten wij veel waarde aan.