Met terschellingwerkt.nl krijg je weer response op vacatures.
12 maanden onbezorgd personeel werven met het terschellingwerkt.nl lidmaatschap.


Het vinden van voldoende en geschikt personeel is lastig en wordt steeds moeilijker. Om genoeg respons op vacatures te realiseren moet je vacatures langer, vaker en op zoveel mogelijk wijzen verspreiden. Om voldoende respons te creëeren dien je steeds meer kennis te hebben van de recruitment markt en er gaat veel tijd en wervingsbudget mee gemoeid. Dit kan beter en makkelijker!

Wij plaatsen alle vacatures op dé vacaturebank van Terschelling en promoten de vacatures actief op mediabronnen, landelijke vacaturebanken en social media. Onze vacatures worden zowel gezien door eilanders als kandidaten van het vaste land. Wij maken het voor werkzoekenden zo gemakkelijk mogelijk om je vacatures te vinden en hier op te kunnen reageren. We maken een landingspagina voor je bedrijf aan (terschellingwerkt.nl/bedrijfsnaam) en maken daarbij extra reclame voor je bedrijf op onze homepage.

Wij bieden een oplossing waarmee je kopzorgen, tijd en wervingsbudget bespaart. Voordeliger ontzorgd worden in de zoektocht naar personeel bestaat niet. Word terschellingwerkt.nl lid en vind onbezorgd en gemakkelijk personeel! Wij bieden je de keuze uit twee lidmaatschappen.

Bekijk alle voordelen en tarieven van onze lidmaatschappen hier.


Word nu terschellingwerkt.nl lid en start direct met werven!